Buitenspeeldag Korvel in het Kromhoutpark

Categorie: 2023Verrijk-je-wijk
Gepubliceerd op: 23 juni 2023

Op 21 juni tussen 12.00 en 17.00 uur hebben we buitenspeeldag gehouden op Kromhoutpark. Wat hebben we toch een gezellige en een leuke middag gehad samen met de buurtbewoners in de wijk Korvel. Tijdens de voorbereidingen hebben de leerlingen van Zuidwester zo goed mee geholpen; ze hebben meegedacht over de springkussen, spellen en hapjes. Ze hebben zo goed hun best gedaan om deze middag zo goed als mogelijk te laten lopen, vanaf het begin tot het eind! Zo mooi om de kinderen betrokken te zien in hun eigen wijk.

Tijdens de buitenspeeldag hebben we ong. 150 bezoekers gehad waaronder; kinderen/jongeren/buurtbewoners en wandelaars in het mooi gebied Kromhoutpark. Wat ook heel bijzonder was; de kinderen/gezinnen vanuit Oekraïense opvang aan de Ringbaan West zijn met alle enthousiasme aangesloten aan de buitenspeeldag Kromhoutpark. Hierdoor ontstond ook meer verbinding met de buurtbewoners waardoor ze zich steeds beter kunnen landen in de wijk.

Dankzij de bijdrage van Wijkraad Korvel, hebben we deze middag tot stand kunnen brengen. De kinderen en de buurtbewoners hoor ik nog steeds er overpraten en wordt er onderling gevraagd naar ; Volgende jaar weer? 😊 Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage namens de kinderen en de buurtbewoners Korvel.