Expositie “De natuur als inspiratie” van Gee Adriaansz

Categorie: 2022ActiviteitenArchief
Gepubliceerd op: 31 mei 2022

Gedurende de maanden juni en juli  is in ons Wijkcentrum de Nieuwe Stede een expositie te zien van Gee Adriaansz.

Natuurkunstenares, autodidact, multi-passionate en een veelzijdig onderneemster, vastbesloten om de wereld een stukje mooier te maken…

Gee heeft een diepgewortelde passie voor de natuur. Sinds 2020 woont ze in onze wijk. Naast haar voordeur staat een kast met stekjes om te delen en voor haar raam staan altijd wel een of meer mooie werkjes van haar hand. 

Ze deelt haar liefde voor de natuur met haar kunst. Ze heeft een scherp oog voor detail en stopt veel geduld en toewijding in ieder werk. Met haar kunstwerken wil ze de natuur in ieders leven brengen en hoopt ze anderen te raken en inspireren. Ze wil laten zien hoe mooi onze biodiversiteit eigenlijk is. 

Gee draagt haar creatieve kennis graag over aan anderen. Op haar website www.geeadriaansz.nl  vind je een Kunstclub met verschillende (online) aquarelcursussen voor kinderen en volwassenen die hun creativiteit verder willen ontwikkelen.

U bent van harte welkom bij de opening

De expositie wordt geopend op vrijdagavond 3 juni om 19.00 uur. U bent van harte welkom.

De werken zijn te zien van 1 juni t/m 28 juli 2022, binnen de openingstijden van Wijkcentrum de Nieuwe Stede. Maandag t/m donderdag van 8:30 tot 23:00 uur en vrijdag van 8:30 tot 12:00 uur.