Straatfeest Rob van Spaendonckstraat

Categorie: Verrijk-je-wijk2023
Gepubliceerd op: 20 juni 2023

Op zondag 18 juni hebben we in de Rob van Spaendonckstraat in Tilburg een mooi straatfeest kunnen organiseren. Het was een fantastische dag was, waarbij bijna alle buren uit onze straat aanwezig waren.

Het feest begon ’s middags. Af en toe regende het een beetje, maar gelukkig hadden we een partytent opgezet en waaide de meeste regen eigenlijk wel over. In de loop van de middag druppelde langzaam alle bewoners de straat op.

Een hoogtepunt van de dag was de barbecue die we hadden georganiseerd, iedereen genoot van het lekkere eten. We hadden van alles, van hamburgers tot verschillende zelfgemaakte salades. Het samen eten zorgde voor een gevoel van samenhorigheid en gezelligheid.

Terwijl de volwassenen gezellig aan het kletsen waren, hadden de kinderen de tijd van hun leven. De straat was afgesloten voor verkeer, dus ze konden veilig en vrij rondrennen. Ze hebben de hele dag lekker gespeeld met spelletjes zoals zaklopen en springen op het springkussen.

De sfeer tijdens het straatfeest was heel goed. Iedereen was geïnteresseerd in elkaar en er hing een positieve en levendige vibe. Dankzij dit feest voelen we ons nog meer verbonden met elkaar in onze straat.

Namens alle buren van de Rob van Spaendonckstraat wil ik de wijkraad graag bedanken voor de subsidie. Zonder jullie financiële steun hadden we dit geweldige straatfeest niet kunnen organiseren. Het heeft ons de mogelijkheid gegeven om samen een mooie dag te organiseren.

Groetjes,

Tonny en Shaffira