Verslag: Buurtbarbeque Rooseveltplein

Categorie: Verrijk-je-wijk
Gepubliceerd op: 30 augustus 2022

We hebben een leuke verrijk-je-wijk aanvraag binnen gekregen voor een buurtbarbeque op het Rooseveltplein. De organisatoren hebben het volgende verslag opgemaakt:

“We hebben een super leuke middag gehad. Om 12.00 uur zijn we gestart met de voorbereidingen. Verschillende buurtbewoners zijn komen helpen met het versieren van het plein, klaar zetten van de tafels en stoelen en het voorbereiden van de barbecue. Met een kleine groep mensen hebben we eerder afgesproken. Een paar dagen voor de barbecue is Twan helaas overleden, hij was mede organisator, maar na overleg met zijn partner hebben we besloten de barbecue door te laten gaan en een herdenkmoment te creëren.

Tijdens de barbecue was er ook een gedenk tafel met een foto van Twan. Het was mooi dat we dit op deze manier met de buurt konden doen. Vervolgens kwamen om 14.00 uur flink wat buurtbewoners en kinderen langs. We hebben van ongeveer 35 mensen de naam en straat op kunnen schrijven. Er zijn nog wel een aantal mensen geweest die maar even zijn gebleven, dus mogelijk missen we er een paar. Rond 17.00 uur was iedereen verzadigd en zijn we langzaam op gaan ruimen. Om 18.00 uur was het hele plein weer leeg en ging iedereen moe maar voldaan weer naar huis toe!”

We danken de organisatoren voor het leuke verslag en mooie foto’s!

Wil je zelf met je buurt ook een buurtbarbecue organiseren? Doe dan hier een verrijk-je-wijk aanvraag.