Verslag: Klaverstraatfeest

Categorie: Verrijk-je-wijk
Gepubliceerd op: 01 augustus 2022

In de klaverstraat werd een leuk buurtfeest georganiseerd waar de wijkraad met verrijk-je-wijk een bijdrage aan heeft geleverd. Hieronder een leuk verslag van de dag.


“In de ochtend zijn de slager en het verhuur bedrijf langsgekomen om de spullen voor de barbecue en de gehuurde koeling af te leveren. De rest van de boodschappen waren donderdag al via de AH geleverd.

Om 13:00 zijn we begonnen met alles klaar zetten. Een party tent van ons zelf en een party tent van de wijkraad. De straat tussen parkeerhofje en Akkerstraat was afgezet.

Buurtjes was gevraagd om tussen 15:00 en 15:30 te komen zodat we gezamenlijk konden proosten. Voor iedereen hadden we een naam sticker. Rond 16:00/16:15 was toch wel echt iedereen er en zijn we met de quiz begonnen. Er waren 3 rondes en elke ronde hebben we de groepsindeling aangepast zodat men met zoveel mogelijk buurtjes in contact kwam. Voor de kinderen hadden we ruime selectie aan verschillende spellen.

Om 18:00 was de quiz afgelopen en zijn we begonnen met de barbecue. Tijdens de barbecue hebben we de quiz vragen nagekeken en de prijswinnaar bekend gemaakt.

Rond 20:00 begonnen er buurtjes naar huis te druppelen, maar anderen zijn tot 23:00 gebleven en hebben geholpen met alles weer op te ruimen.”

Wil je zelf ook een buurtfeest organiseren? Doe dan een verrijk-je-wijk aanvraag.